Zbog žene iskopao tunel od sobe do kafane

Svao veče kad žena zaspi pravac na pivce (Foto: Ilustracija)

Petsi Ker je dobio poziv na sud pošto je njegovom zaslugom ispod komšijine kuće pukla kanalizaciona cev. On je na sudu ispričao sve u vezi njegovog tunela, kao i razloge zbog kojih je kopao prethodnih 15 godina.

 

"Moja žena ima problema sa hrkanjem. Pošto sam odgledao film ‘Bekstvo iz Šošenka’ 1994. godine, odlučio sam da preduzmem nešto u vezi sa tim, pa sam počeo da kopam rupu ispod kreveta u pravcu paba. Koristio sam sve moguće vrste alata, od kašika do bušilica za tunel koju sam uspeo da odnesem u rupu kada je žena bila u kupovini. Tek sam 2009. godine uspeo da izađem na drugu stranu, i to u ženski toalet i ostavu", izjavio je Petsi.

 

Ker je prethodnih pet godina svako veče odlazio u pab u 11 sati uveče i vraćao se u jedan sat posle ponoći. Njegova žena nije ni slutila šta njen muž radi i gde ide kada ona zaspi.

 

"Da budem iskren, drago mi je što sam uhvaćen. Žena je uvek ujutru osetila da mirišem na alkohol, a ja sam joj odgovarao da je to moj prirodni miris. Bilo je samo pitanje vremena kada će me neko uhvatiti. Vlasnik paba se uvek pitao kako uvek dolazim niotkuda u isto vreme, i kako nestajem iz ženskog toaleta", izjavio je Ker.

 

Tunel je otkriven pošto je izbio problem sa kanalizacijom koji je izazvan pucanjem cevi koju je Petsi slučajno udario dok je kopao rupu.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime