Youtube/Zdravko Colic
Zdravko Čolić

Muzička legenda Zdravko Čolić zakazao je četvrti koncert u beogradskoj Štark Areni za 14. decembar. Tri koncerta rezervisana za 29. i 30. novembar i 13. decembar, rasprodata su neverovatnom brzinom, interesovanje ne jenjava tri nedelje pred prvi nastup, pa je najveća regionalna zvezda rešila da i četvrtu noć zapeva u najvećoj hali na Balkanu.

Ovo do sada nije pošlo za rukom ni jednom izvođaču, iako Zdravko od početka svoje karijere ne prestaje da ruši rekorde i postavlja standarde kada je uspeh i status zvezde u pitanju. Potvrdu najpopularnijeg muzičara na ovim prostorima bez konkurencije dobio je još davne 1978. nakon velikog koncerta na Marakani, a tu titulu nosi i danas.

Njegovi nastupi su nedeljama unapred rasprodati kako u halama bivše Jugoslavije, tako i u velikim salama širom sveta. Uz hitove uz koje su odrastale generacije uživaće ove jeseni beogradska publika koja ga čeka 5 godina, a on obećava večeri prepune emocija, posebne energije i vrhunske muzike.

Karte za četvrti koncert su od danas (14. 11.) u prodaji na blagajni Štark Arene, svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online na: www.tickets.rs po istim cenama.

1 COMMENT

  1. Ja bih da dam mali comentar zasto fenomenalni Zdravko Colic puni Arenu 3-4 puta za redom: Toronto- Canada- odlazimo U Detroit na koncert Colin posto tada nije dolazio u Toronto: znaci totalni profesionalizam na visokom nivou, 3 1/2 sata pevanja sa 15 min pauze, svaka pesma 98% posto blizu orginalu sa CD-a, fenomenalan contact sa publikom – sve naj, naj od pocetka do kraja koncerta. I publika to zna da ceni i postuje, cuje se to nadaleko. I uvek cu ici na njegove koncerte posto je provod zagarantovano fenomenalan! A sad kontra- nesto sto mi nije jasno: nasuprot tome koncert nazovi Dugmeta u Torontu! Totalna katastrofa! Od rastimovanog orkestra do intoksiniranog Tife, koji na zalost vec godinama unazad jednostavno ne moze da peva, ne zna reci pesama pa cita sa papira ili Ipad-a, glas totalno izgubio pa od pesme odpeva 2 reci a publika ostalo( satro pravi kontakt sa publikom-nista protiv Tife licno-tip je cool ali nije za pevanje odavno!) i td. I narod i dalje dolazi-neverovatno!(Nadaju se jadni da ce cuti nesto drugo-bolje nego ovo sto se slusa od Dugmeta zadnjih godina) Umesto da neki mladji anonimus zapeva u PRAVOM DUGMETU(bez trubica i fruica), da Dugme povrati slavu koju je imalo i da vrati status omiljene kultne grupe! Mislim da Bregovic vec dugo trosi nemilice nenormalno veliki kredit koji je Dugme akumuliralo za vreme moje generacije i posle. I jos nesto: DUGME je vece od Bregovica, mislim da bi ON trebao da vise neguje taj status nego mi – posto je Dugme nesto jedinstveno sto je postojalo na nasim prostorima , i trebalo bi tako i da ostane! ( nadam se da nisam nikoga uvredio , ali tako ja to vidim, kao i SVI sa kojima diskutujem u vezi nama NEKAD omiljene grupe!!!)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here