Promo
Zelena avenija

Zelena avenija je savremen stambeno-poslovni kompleks na mestu gde se susreću Novi Beograd i Zemun, a lokacija kompleksa je izuzetna što omogućava laku dostupnost raznim delovima grada. Na ovoj lokaciji izgrađene su do sada Zelena avenija 1, 2, 3 i nedavno useljena Zelena avenija 4, do sada 12 lamela i useljeno više od 600 stanova i lokala. Možda baš Zelena avenija 5  bude mesto za Vaš izbor i Vaš novi dom!

Radi se o novogradnji koja se bazira na projektnom načinu finansiranja, sa renomiranom Banca Intesa bankom koja prati ceo proces, čime je u velikoj meri garantovana izgradnja svih naših objekata u definisanim rokovima, s garantovanim kvalitetom svih projektom utvrđenih ugradnih materijala i kvalitetom izvedenih radova. Objekti koje gradimo poseduju građevinsku dozvolu i sve neophodne saglasnosti i odobrenja za izgradnju.

Sve nadohvat ruke

Blizina auto-puta dozvoljava brže kretanje kroz grad – ka centru grada, aerodromu, tržnim centrima UŠĆE i Delta City su na par minuta vožnje. U isto vreme, u neposrednoj blizini je Zemunski park, savremeni vrtić u samom kompleksu, kao i vrtić u neposrednoj blizini kompleksa, tu su i škole, bolnice, Institut za majku i dete, prodavnice, savremeno opremljena teretana Mega Gym u jednom od lokala u kompleksu, ceo Zemun i Dunavski kej s mnogobrojnim kafićima i restoranima.

Zelena avenija Vam zaista nudi sve sadržaje koji ispunjavaju zahteve savremenog i užurbanog života moderne prestonice kakav je Beograd.

Svi objekti imaju komforne podzemne garaže, bez “klackalica”, s pravim parking mestima različitih kvadratura (određena mesta imaju i izvedenu instalaciju za el. punjače). Garaže se nalaze pod stalnim video-nadzorom, osvetljene su i predstavljaju najsigurnije mesto za Vaš automobil.

U celom stambenom kompleksu uređeno je tekuće higijensko i tehničko održavanje i čišćenje svih zajedničkih prostorija, kao i dvorišnog dela u smislu redovnog održavanja zelenila i travnatih površina.

Objekti su priključeni na gradske toplane po principu centralnog grejanja, s ugrađenim regulatorima koji se postavljaju na radijatore, gde stanari mogu prilagoditi toplotu u svakoj prostoriji u stanu i regulisati nivo potrošnje i cenu koštanja grejanja na mesečnom nivou.

Kako su stanovi opremljeni?

Svi stanovi opremljeni su savremenom aluminijumskom stolarijom proizvođača COPING fasadna bravarija aluminijum (prozori , balkonska vrata ), sistem AluminTechno W72E HI+ a pojačanim termičkim karakteristikama. Ugradno staklo je troslojno, termoizolaciono, debljine 48 mm , tip ispune staklo 4 mm Clima Guard Premium, obrađeno +18 mm punjeno argonom. Sve ovo garantuje značajno smanjuje troškove grejanja u toku zimskih dana / rashlađivanja stanova leti.

U isto vreme, veće staklene površine omogućavaju mnogo veću osvetljenost unutrašnjosti stanova i čine prostor vizuelno prostranijim. Akcenat u prostornom planiranju stanova stavljamo na maksimalno korišćenje prirodne svetlosti, čemu doprinosi često dvostrana, ali negde i trostrana orijentacija stanova.

Ugrađena sigurnosna ulazna vrata renomiranog brenda Bosal, model “Classic Plus ” – III nivo (Rc3) protivpožarne zaštite (ENV 1627), ali i visoki stepen zvučne izolacije.

Podovi su s visokokvalitetanim parketom, hrast multilayer Classic (na brezovoj šperploči, gornji sloj masivni 3,6 mm) dimenzije 11 x 110/120 x 600 – 1800 mm.

Ugradna sanitarija i hidrotehničke instalacije su kombinacija renomiranih proizvođača Lauffen Švajcarska, Grohe Nemačka, i Diplon.

Pametan i bezbedan dom

Smart home system proizvođača OBLO Living omogućuju vlasnicima stanova da imaju protivpožarnu, protivprovalnu i protivpoplavnu zaštitu, kao i kontrolor elektronskog podešavanja roletni na prozorima.

Sve Vam to daje slobodu, bolju kontrolu troškova i kvalitet života.

Stan u Zelenoj aveniji 5 može postati Vaš novi dom

Kako biste na najboqi način doživeli koncept i uverili se u kvalitet naše ponude, savetujemo Vam da posetite najpre naš zvanični sajt www.zelenaavenija.rs, koji je prilagođen jednostavom sagledavanju kompletne naše ponude, pregleda ugradnih materijala, detaljnog prikaza svake stambene jedinice i sadrži sve neophodne informacije za pravilan odabir Vašeg budućeg doma ili pametne buduće investicije.

Prodajni salon u ulici Petra Kočića br. 14 u Beogradu i naši ljubazni saradnici će dati sve od sebe da odgovore na Vaša pitanja i da Vam detaljno prezentuju upravo onu stambenu jedinicu koju ste odabrali za sebe i svoju porodicu.

Dobrodošli!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here