EPA
Vladimir Zelenski

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski je obišao Zmijsko ostrvo i poručio da Rusija nikada neće uspeti da okupira Ukrajinu.

– Danas smo na Zmijskom ostrvu – na našem Zmijskom ostrvu, koje okupator nikada neće osvojiti, kao ni cela Ukrajina jer smo zemlja hrabrih – poručio je Zelenski.

– Danas smo ovde odali počast našim ukrajinskim herojima – svim vojnicima koji su se borili za ovo ostrvo, koji su ga oslobodili. I iako se radi o malom komadu zemlje usred našeg Crnog mora, to je veliki dokaz da će Ukrajina povratiti svaki delić svoje teritorije –  rekao je Zelenski i dodao:

– Želim da se zahvalim – odavde, sa ovog mesta pobede – svakom našem vojniku za ovih 500 dana.

Ukrajinski predsednik se potom zahvalio i svima koji se bore za Ukrajinu.

– Naše Oružane snage, naša obaveštajna služba, Nacionalna garda, naši graničari, Služba bezbednosti Ukrajine, Nacionalna policija, naši oficiri za vezu, naši ljudi… Hvala vam! Hvala svima koji se bore za Ukrajinu! – poručio je Zelenski i dodao:

– I neka sloboda koju su svi naši heroji različitih vremena želeli za Ukrajinu i koja se mora odmah izboriti, bude počast svima onima koji su dali svoje živote za Ukrajinu. Definitivno ćemo pobediti! Sigurno!

3 COMMENTS

  1. Okupirati Ukrajinu sigurno nece uspeti.. Ali ce, kao i do sada, naneti ogromne stete i sijati smrt medju civilnim stanovnistvom Ukrajine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here