Tanjug/AP
Vladimir Zelenski

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski upozorio je da bi četiri zemlje mogle da budu u opasnosti ako Ukrajina padne.

U videu, koji je objavio savetnik ministra unutrašnjih poslova Ukrajine, Anton Geraščenko, Zelenski je naveo da bi tri baltičke zemlje, uz Moldaviju, mogle da budu sledeća meta ruskog predsednika Vladimira Putina.

– Litvanija, Letonija, Estonija, Moldavija mogu biti sledeće. I to je sigurno ako mi ne izdržimo – rekao je Zelenski.

Ukrajinski predsednik je juče iznenada otputovao u Litvaniju, a u narednim danima trebalo bi da poseti Letoniju i Estoniju. U Litvaniji je zahvalio na novoodobrenom paketu pomoći Ukrajini, podsećajući da je Rusija u poslednjih nekoliko meseci već zapretila nekim državama.

– Nedavno smo čuli da su počeli da razgovaraju o Finskoj, počeli su da govore o nezavisnosti Uzbekistana i tako dalje. Putin neće stati dok ga mi kolektivno ne zaustavimo – poručio je Zelenski.

5 COMMENTS

  1. Kolektiv ti propada nece dugo to tolerisati narod kolektiva.Ti ces u Ameriku a narod ce ostati da pati godina kao sve one drzave u kojima je Amerika stvarala demokratiju sa bombama.

  2. Moze da se desi da Putin napadne Mars i jos neke zvezde !! Koje gluposti ovaj Zelenski izjavljuje !!

  3. Лукав овај Зеленски: “Ако цео свет не дође у Украјину и гине са нама да уништимо Русију, цела Европа је у опасности”.

  4. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here