EPA/JUSTIN LANE
Niki Minaž

Američka rep zvezda Niki Minaž iznenadila je svoje obožavaoce objavom da se povlači iz sveta muzike kako bi „imala svoju porodicu“.

Minaž (36) je zaprepastila i razočarala svojih 20 miliona pratilaca na Tviteru najavom povlačenja sa scene, budući da prethodno nisu objavljene nikakve informacije da je trudna ili da je u braku.

– Odlučila sam da se povučem i imam svoju porodicu. Znam da ste sada srećni. Mojim obožavateljima, nastavite da me podržavate sve do moje smrti – napisala je Minaž.

Minaž je u junu objavila da planira da se uda za svog dečka Keneta Petija, kontroverznog muzičkog izvršnog direktora sa kriminalnom prošlošću, a u avgustu je promenila svoje ime na Tviteru u „Mrs. Petty“, ali nije rekla da li je u međuvremenu došlo do venčanja.

Mnogi fanovi odbili su da poveruju u ozbiljnost najave o kraju karijere, poručujući joj da prestane da se šali sa takvim stvarima.

Osim toga, pevačica je još u februaru nagovestila da je završila peti album, za sada još bez naslova, ali bez objave datuma njegovog izlaska.

Vlasnica hitova „Starships“, „Super Bass“, „Bang Bang“ i „Anaconda“ probila se na američku i svetsku muzičku scenu pre 10 godina svojim prvim albumom „Pink Friday“, a poznata je kao neko ko ne ćuti, niti ikome ostaje dužna kada su verbalni obračuni u pitanju, pa je zato nisu zaobišle svađe sa kolegama.

Jedna od svega nekoliko uspešnih ženskih repera, u karijeri je prodala 20 miliona singlova kao solo izvođačica, 60 miliona singlova u saradnji sa drugim pevačima i više od pet miliona albuma, što je čini jednom od „najprodavanijih“ muzičarki na svetu.

Minaž je osvojila šest „American Music Awards“ nagrada, po četiri MTV i „Billboard Music Awards“ nagrade, kao i 10 nominacija za „Grammy“, postala kontroverzni sudija u šou „American Idol“, pa se 2016. godine našla na listi 100 najuticajnijih ljudi na svetu magazina „Time“.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime