pixabay.com
Plaža na Zakintosu

Sve nas pred leto muči višak kilograma, celulit, ili pak opuštena zadnjica. Za naš portal govori Iva Medić, ispred centra „Mediva Estetik“ koja će nam otkriti na koji način oni rešavaju kritične kilograme kod svojih mušterija.

Opuštanje tela i uma

Opustite um i telo, popravite zdravlje, a istovremeno gubite kilograme.Koristite redovno infrared sauna. Dokazano je da infracrvena sauna pomaže smanjivanju telesne težine, ublažavanju i otklanjanju bolova, pročišćavanju kože, detoksikaciji organizma i redukciji stresa. Ona takodje pruža olakšanje bolova od artritisa, hroničnog umora, fibromijalgije i odredjenih oboljenja kože.

Epilacija

Ukoliko želite da nosite vaš omiljeni kupaći kostim na plaži, obavezno uradite epilaciju, koja će vam olakšati posao. Nećete morati da razmišljate o brijačima, trakama i ostalim alatima za uklanjanje dlačica, epilacija to čini trajno, tako da možete potpuno da se opustite i da uživate.

Piling

Pošto će koža biti izložena suncu, slanoj vodi, preporuka je da uradite piling tela a pre svega kože lica, kako bi svojoj koži dali odgovarajući tretman da bi što bolje podnela izloženost suncu ali i raznih drugim faktorima.

Podizanje zadnjice

Ukoliko vežbanje nije dalo prave rezultate, ovo je idealan način da ponosno ponesete omiljeni kupaći kostim koji ste odabrali za ovu sezonu. Ova metoda je osvojila svet, i gotovo je nazamislivo otići na more opuštene zadnjice.

Ultra zvučna liposukcija i anticelulit tretman

Ukoliko imate onih pet kilograma viška koja kvare vašu idealnu sliku o odlasku na more, ne morate više o tome da brinete jer ćete uz pomoć ultrazvučne liposukcije i njih da se rešite. Ovo je metoda koja je pouzdana i zaista daje brzo vidljive rezultate. Pored toga možete odmah uraditi i anticelutit masazu koja posle čega će vaša koza biti glatka i zategnuta.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here