Tanjug/AP
Željko Obradović

Trener Partizana Željko Obradović održao je interesantnu konferenciju za medije posle poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća.

Crno-beli nisu uspeli da zaustave Crvenu zvezdu (85:79) na putu ka četvrtom uzastopnom trofeju u Nišu.

Obradović je govorio o pričama da je Partizan državni projekat, usput kazavši i da sudijska trojka nije dorasla ovako važnom duelu.

Trofejni stručnjak je za sada, u ove tri sezone, osvojio samo jednu ABA ligu, a za neuspeh u Nišu preuzeo je odgovornost i tom prilikom kazao da će razmisliti kako dalje.

Nije najjasnije na šta je konkretno mislio, a svakako nije isključeno ni da razmišlja o odlasku.

– Preuzeo sam odgovornost, to sam rekao i igračima. Mislim da su moji limiti uslovno rečeno prošli. U smislu, da ja ne mogu da utičem na njih. Mislim da ću ozbiljno da razmislim o tome šta ćemo i kako ćemo dalje – rekao je Obradović.

Potom je dodao.

– Jedino obećanje koje sam dao jeste da radim na tome da Partizan stalno igra Evroligu. Apsolutno sam svestan svoje odgovornosti. Kada ekipa u odlučujućim momentima reaguje kako reaguje, pričam samo o odlukama i kontroli emocija, onda odgovornost ide na čoveka koji treba to da ih nauči i pokuša da obezbedi da oni na terenu budu mirni. Ja to ne uspevam – istakao je trofejni trener.

Sada sledi reprezentativna pauza zbog kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a Srbiju očekuju mečevi sa Finskom (23.2) i Gruzijom (26.2).

3 COMMENTS

  1. Podlo, pokvareno, mizerno!
    Ako ovakve glave imaju mozga, ako znaju i oni i organi u Srbiji koji su i kakvi
    Terzić, Vazura, Čović, Mijailović, Kokeza…, onda i partizanov i zvezdine klubove u niži rang, neka se privatizuju, da plaćaju poreze i drugo Ovo – Obradović nije služio vojsku, je zaista pokvareno. I drugi nisu. A kvalitet i odličje Srbije s Obradovićem nije važan?!? Srbijo, gde si?

  2. bolje da ide jer su bas puno para ulozili u igrace koji nisu spremni za takav tepo igranja i nisu kvalitetni osim tri igraca a ovi drugi su prosecni igraci a imaju enormne plate obradovic rekoje sto mi svi znamo da je cuist promasaj dovodjenje nekih igraca koji nisu pokazali ama bas nista

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here