V. Sekulić
Foto: Ilustracija

Kikindska policija je u nedelju isključila autobus na liniji Beograd-Subotica, jer je utvrđeno da nije tehnički ispravan. Autobus je vozila žena bez vozačke dozvole.

Kako pišu Večernje novosti, oko 9.30 sati policija je isključila iz saobraćaja veliki dabl-deker, autobus beogradske “Laste” koji je saobraćao na liniji Beograd-Subotica, jer je kontrolom utvrđeno da nije tehnički ispravan, a osim toga, njime je upravljala T.A. (31) bez vozačke dozovole.

Kako je ovom listu potvrđeno u Policijskoj upravi u Kikindi, njihova patrola je utvrdila da žena koja je bila za volanom nema vozačku dozvolu za D kategoriju neophodnu za upravljanje autobusom, a osim tehničke neispravnosti vozila, postoje sumnje da je bilo prekršaja u korišćenju tahografa kao i drugih nepravilnosti.

“Autobus je isključen iz saobraćaja, nalazi se na autobuskoj stanici u Kikindi, a putnici su zbrinuti. Autobus je saobraćao na redovnoj liniji Beograd-Subotica preko Kikinde. Zanimljivo je da se u papirima kao formalni vozač navodi N.R. (59), ali je vozilom upravljala žena bez vozačke dozvole”, potvrđeno je “Novostima” u policiji.

Autobus nije napravio nikakav saobraćajni prekršaj prilikom vožnje, već je zaustavljen tokom redovne kontrole saobraćaja na području Kikinde. Zbog naknadno ustanovljenih prekršaja ovog prekršaja policija će podneti odgovarajuće prijave.

Izvor:
Vestionline

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here