Youtube/Sharan Concept TV
Tijana Milentijević

Neverovatnu popularnost koju je stekla Tijana Milentijević, poznatija kao Žena od sultana, kako ona tvrdi, dobila je i zahvaljujući svom fizičkom izgledu. Međutim, nije krila da je dosta korigovala na svom licu, ali i telu.

Tijana, iako nije izgledala isto kao sada, uvek je posedovala pevački talenat. Ona se pre tačno 11 godina pojavila na audiciji za „Zvezde Granda“, a u tom trenutku je imala svega 14 godina. Uspela je da se plasira u finale ovog popularnog takmičenja, ali je veću slavu stekla godinama kasnije.

Milentijevićeva, koja se od nedavno predstavlja umetničkim imenom Tijana Em, danas ima 22 godine i drastično je promenila imidž.

Ovih dana izgleda primetno drugačije, a nisu joj strani ni estetski zahvati.

Na osnovu komentara ispod video snimka njene audicije moguće je zaključiti da većina ljudi ne osuđuje Tijanu zbog korekcija koje je napravila, ali neki smatraju da je bolje izgledala kada je bila potpuno prirodna.

“Bože, ovde se vidi koliko je prirodna lepota bolja od veštačke i plastične”, glasi jedan od komentara, dok su drugi imali razumevanja za transformaciju kojoj se pevačica podvrgla: “Dobro, za scenu svi moraju da se operišu”, zaključila je jedna osoba u komentarima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here