pixabay.com

Ako tražite tradicionalnu devojku, to nije žena rođena u znaku Škorpije. One su poseban tip žena. Ona će vas namamiti svojim zadivljujućim očima i emocionalnom dubinom. Teško je ne osećati se kao da ste s njom u nekom drugom svetu jer ima nešto misteriozno u njenoj ljubavi i njenom šarmu.

Žena Škorpija ima sposobnost da vam oljušti dušu kad niko ne gleda. Iz tog je razloga lako je postati zavisan od nje. Nateraće vas da poželite da pobegnete s njom, i upravo zbog toga ova fatalna žena ima reputaciju problematične. Takva žena u stanju je da bude opasna. Zbog nje će vaše misli podivljati, i sve će vam privlačnije biti ideje o započinjanju nekog drugačijeg života.

U vezi s njom budite oprezni – ona je bomba. I pre nego učinite bilo šta drugačije, važno je uveriti se da ste vas dvoje na istoj stranici. Škorpijom upravlja planeta Mars, a zbog toga je zanimljiv način na koji pristupa životu. Ali problem s njenom energijom pod vladavinom Marsa je što se ona izražava kroz vode njene energije Škorpije. Mars voli stvari vruće i vatrene, ali uronjen u njene vode ne može se potpuno izraziti. To je čini tihom olujom. Pazite da je ne izazovete, jer je pitanje vremena kada će proključati.

Seks sa Škorpijom je u najmanju ruku romantičan. Oni imaju moć da vas nateraju da zaboravite na sve osim njih i potpuno da vas prožderu. Škorpija je senzualna i osvaja vaš um svojim telom, a vaše srce rečima.

Kad steknete njihovo poverenje, uvidjećete da mogu biti prilično pokorni. Želeće da vam se potpuno prepuste, uploviće u ravnotežu i nastojaće da ispune vaše želje. Najbolje je ne žuriti sa seksom sa Škorpijom jer bi zbog prebrzog napretka mogla da izgubi interes. Žele duboke i intimne veze pa se u njihovom društvu ponašajte kao da vreme ne postoji.

Ribe i Devica najbolji su partneri za Škorpije. Žena Škorpija provodi značajno vreme pokušavajući da shvati svet i ljude u njemu. Devica ima sposobnost da mirno i otvoreno sažme stvari i pomogne im da govore o svojim osećanjima. A ako Škorpija traži romantiku koja će je inspirisati i dati im razloga za sanjarenje, Ribe će ponuditi upravo to. Njih dvoje će se izgubiti u mislima i naći će se u svetu mašte.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime