Žene, ako ovo radite, jasno je što vam niko ne prilazi!

0

Možda delujete previše nezainteresovano?
 

Delujete ljuto – Neki muškarci će misliti da ste ljuti samo zato što ste ozbiljni. Ako tome dodate i prekrštene ruke, većina njih vam neće prići jer ostavljate utisak kao da je to zadnja stvar koju želite.

Ne ostvarujete kontakt – Mislite da ga gledate dovoljno, a on svejedno ne prilazi? Možda jednostavno ne shvata da vaš pogled znači da vam sme prići. Pokušajte da ga gledate malo duže, dok ne budete sigurne da je uhvatio signal. Ako ni nakon toga ne priđe, verovatno nije zainteresovan.

 

Delujete previše zainteresovano – Muškarce ponekad odbijaju devojke koje deluju kao lak plen ili previše flertuju. Neki od njih će pomisliti da ste takve sa svima i neće hteti da priđu.

 

U društvu ste – Ako ste samo sa jednom drugaricom, neki muškarci vam neće prići jer ne znaju šta da rade sa tom jednom prijateljicom. Ako ste u prevelikom društvu, verovatno će ga biti strah. Istraživanja pokazuju da su muškarci najhrabriji kada je žena u društvu dve prijateljice, jer onda imaju priliku da pričaju sa ženom koja im se sviđa, dok te dve prijateljice mogu same da nastave razgovor.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here