Žene klečale pred Bajagom

0

Bajaga oduševio Makedonce
 

Već sa prvim taktovima pesme "Od kada tebe volim" poskakale su sa sedišta, počele da igraju i vrište… Bilo je i onih koje su u oduševljenju pred Bajagom pale na kolena želeći da mu i na taj način pokažu koliko vole njegove pesme.

 

Dva bisa

Kao specijalni gost nastupio je Dejan Cukić, bivšeg člana "Instruktora", koji je sa Bajagom radio na prva tri albuma. Na zahtev publike, Bajaga i bend izveli su još nekoliko pesama tokom dva bisa, dok su prisutni uzvikivali "Još, još, još!" Publika je jedva pustila Bajagu i muzičare da siđu sa scene.

"Dobro veče, Skoplje, dobro veče dragi prijatelji! Drago mi je što ste došli da zajedno proslavimo 25 godina našeg postojanja", obratio se Bajaga raspoloženoj publici koja ga je dočekala gromoglasnim aplauzom. Tokom koncerta on je ispunjavao sve želje publike, koja mu je uzvratila snažnim emocijama i toplim vibracijama.

Najavljivanje pesama sa simpatičnim komentarima koje je pokušavao da izgovori na makedonskom jeziku bilo je prepušteno Žiki Milenkoviću, jednom od gitarsta "Instruktora". Uz pesmu Bajage, on je publiku vešto vodio muzičkim vremeplovom grupe čiji sjaj nije izbledeo ni nakon 25 godina postojanja.

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here