Žene obratite pažnju: 6 tipova muškaraca koji nisu dobar “materijal” za brak

0
pixabay.com

Možda zvuči grubo, ali neki su muškarci dobar “materijal” za brak, a neki nisu.

U bračnoj zajednici traži se vernost, iskrenost, predanost, spremnost na kompromise i stavljanje sebe na drugo mesto. Neki momci te kvalitete jednostavno nemaju, a evo kojih šest tipova muškaraca nisu poželjni bračni partneri.

1. Muškarac koji vam je slomio srce i nikada se zbog toga nije izvinio

To što on vas vidi zajedno do kraja života i u srećnom braku ne znači da mu je žao što vas je nekad pre povredio. Iako svako može da pogreši, veoma je važno i sposobnost za priznavanje greške. Vera da niste s nekim ko može da ponovi to isto vrlo je važno za srećan brak.

2. Neveran muškarac

Zabluda je da će se muškarac koji je u vezi bio neveran u braku odjednom preobratiti i biti veran. Pa čak i ako bude tako, takvom muškarcu nikada nećete moći da verujete u potpunosti. A kakav je to onda brak?

3. Egoističan muškarac

U ljubavi i braku nekad same žene moraju staviti na drugo mesto. Momci koji su previše okupirani sobom i sami sebi (uvek) najvažniji nisu sposobni da ženske potrebe nekad stave na prvo mesto, zbog čega nisu dobri bračni saputnici.

4. Prevarant

Muškarac koji zezne nekoga kako bi došao do brze i lake zarade, pa makar to bio njegov zli šef koji je to zaslužio, nije osoba kojoj možete verovati. Pa i ako to nikada ne bi uradio vama, nikada ne znate kada biste vi mogli nastradati zbog njegovih dela.

5. Lenčuga

Suprotnost radoholičaru je lenčuga. I ako je trenutno nezaposlen, vašoj vezi može doprineti ako na sebe preuzme kućne poslove, brigu o deci i slično. Koja žena želi supruga koji samo sedi na kauču, gleda TV i ništa mu se ne da?

6. Muškarac koji ne zna da se nosi s problemima

U venčanim zavetima deo “u dobru i u zlu” ne postoji bez razloga. Muškarac koji se isključuje i udaljava čim se pojavi neki problem neće biti uz vas kada vam najviše bude trebao. Ne treba vam suprug na kojeg nećete moći da računate.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here