Pexels

Vitalnost, energija, radoznalost, želja za životom… ovo često nema veze sa godinama, već zavisi od toga kakva je naša svest, da li negujemo svoju ličnost, kakvu vibraciju šaljemo i kakav stil života biramo. Prema astrolozima, žene rođene u ova 3 znaka Zodijaka očekuju najveći uspeh i sreću – nakon pedesete!

Bik: Zrelost i hrabrost da se upustite u nešto dobro i veliko

Bik prihvata starenje. Pošto su deca, Bikovi jedva čekaju da odrastu. Oni zapravo uživaju u tome da imaju više odgovornosti. Uvek izgledaju malo drugačije u poređenju sa drugom decom – uglavnom su tiši, smireniji i imaju samo nekoliko bliskih prijatelja. Kako postaju stariji, to ih stavlja ispred svih ostalih u pogledu karijera jer su tako dobri u tome da ostanu fokusirani i vode računa o svom poslu! Kako Bik stari, primećuju da jača svoj pozitivan stav, razvija radnu etiku i zna šta želi od života. Žene u ovom znaku teže stalnom napretku, a srednje godine im donose zrelost i hrabrost da se upuste u nešto dobro i veliko.

Devica: Samo sa godinama može sve više da cveta!

Dete Device uvek se oseća kao stara duša u poređenju sa svojim vršnjacima! Od malih nogu su izuzetno zreli, čvrsto su na zemlji i usmereni na zadatke i planove. Devica je toliko praktična, organizovana i brižna, pa žene u ovom znaku zaista uspevaju da pokažu svetu koliko su jake i da mogu više od bilo koga drugog. Čini se da dobijaju sjajne poslove odmah nakon koledža, napreduju na poslu, ističu se u timovima. Kada dostigne svoje godine, Devica je uglavnom postigla većinu onoga što je želela, ali to nije kraj za nju. Želi da se usavršava, napreduje, otkriva neke nove horizonte. U 50-im godinama žena u ovom znaku u potpunosti razume sebe, smanjuje svoj perfekcionistički stav, opušta se, ali ne odustaje. Sa godinama može samo da cveta sve više!

Lav: Ima potencijal da uradi neverovatne stvari!

Lavovi definitivno imaju tendenciju da rade impresivne stvari kako stare. Njihova glavna misija u srednjim godinama je učenje, napredak, razvoj u mnogim oblastima. Moguće je da će neki Lavovi u ovom uzrastu upisati fakultet ili kurs, želeći da promene svoju profesiju ili stil života u celini. Ne plaše se promena, osećaju se nezaustavljivo i mnogi od njih imaju osećaj da je magija života tek počela. Umeju da uživaju u srednjim godinama, a nakon 50. rođendana pokušaće da otvore mnoga nova vrata u životu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here