Žene spletkarenjem stižu do braka

0

Kovanje planova u toku

 

Stručnjaci su u ovoj anketi ispitali 3.600 žena starosti od 16 do 50 godina, a čak 60 odsto ispitanica je priznalo da su koristile prljave trikove kako bi izmamile bračnu ponudu.

 

Preteći da će ga ostaviti, 32 odsto žena je maltretiralo svog partnera, a 17 odsto njih su same sebi slale cveće koje je navodno "od tajnog obožavaoca" kako bi partnera učinile ljubomornim. Deset odsto ispitanica je izmišljalo trudnoću kako bi ubrzale veridbu.

 

"Muškarci imaju fobiju od vezivanja, pogotovo oni mlađi. Jedan od klasičnih načina da muškarca naterate da vas zaprosi je da očijukate s nekim drugim kako bi se on ponovno zainteresovao za vas, a jedno od ekstremnih rešenja je i da ga ostavite i počnete da izlazite s nekim drugim. Što se više udaljite od njega, sve će vas više želeti", izjavio je stručnjak za ljubavne veze Piter Spalton.

 

"To je ono kada želite nešto što ne možete imati, a ova klasična tehnika najomiljenija je među Evropljankama. Naša istraživanja su uočila hrabre, ponekad i zastrašujuće postupke na koje su neke dame spremne kako bi dobile svoje venčanje iz snova", zaključio je Piter Spalton.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here