Zinedin Zidan, trener fudbalera Reala, priznao je da još nije siguran šta će biti naredne sezone.

Francuz je razočaran jer nije uspeo da odvede ekipu u novo finale Lige šampiona, a ukoliko kraljevski klub ostane i bez titule, to neće naići na dobru reakciju navijača.

Zidan je otuda rekao da će podvući crtu na kraju sezone.

– Hajde da završimo sezonu. Ono što ću reći je da ću klubu olakšati stvari, tako će biti uvek, jer su mi oduvek davali sve. Svako radi svoj posao. Ne mislim na kritike. Da li sam odgovoran? Svakako. Kada pobedimo, imam udeo u tome, ali tako je i kad izgubimo – kaže trener Reala.

Ove izjave pokazuju da je Francuz u dilemi šta da učini na kraju.

– Ne znam da li sam pravi čovek za Real ili ne, ali trenutno sam trener ovog kluba. Sada smo fokusirani na to da sezonu završimo dobro. To me motiviše. Sve ostalo je samo priča. Ne želim da budem problem klubu. Tako je kako sam rekao ranije, sada me zanima naredi meč – dodao je Zizu.

Proteklih dana je dovođen u vezu sa povratkom u Juventus, ali mnogo toga će zavisiti od raspleta situacije u oba kluba na kraju sezone.

Real u nedelju 9. maja od 21 čas u La Ligi dočekuje Sevilju i ako pobedi bodovno će se izjednačiti sa gradskim rivalom Atletikom, koji je u Barseloni odigrao nerešeno, 0:0.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here