Trener Real Madrida Zinedin Zidan uveliko pravi čistku u klubu, pa bi posle Regilona i Bejla, koji prelaze u Totenhem, uskoro Santjago Bernabeu trebalo da napusti i Luka Jović.

Zidan ne vidi srpskog napadača u svojoj koncepciji tima za narednu sezonu, gde je zacementirano mesto u startnoj postavi rezervisano za Karima Benzemu koji igra u životnoj formi.

Jović je prošle sezone imao sezonu za zaborav od samo dva gola za celu sezonu. Nije opravdao uloženih 60 miliona koliko je Real platio, plus ugovor po kome godišnje ima platu od oko 20 miliona evra.

Zbog toga Real želi da ga se što pre otarasi do kraja prelaznog roka, a kako AS piše, klub uveliko radi na pronalaženju novog angažmana srpskom napadaču, kojem je jasno stavljeno do znanja da za njega nema mesta u trenutnoj koncepciji tima.

Prednost u odnosu na Jovića dobio je Borha Majoral, koji bi trebalo da bude u konkurenciji za tim kao rezervna opcija Benzemi, što je jasan pokazatelj da Jović mora da menja sredinu.

Kako piše As, najzaninteresovaniji za Jovića je Milan, koji nije odustao od njegovog dovođenja. Klubovi su u dobrim odnosima nakon što je realizovana pozajmica Brahima Dijaza u ovom prelaznom roku, pa bi Jović uskoro mogao da postane novi igrač Reala na pozajmici u Milanu.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime