ATAImages
Sergej Ćetković

Sergej Ćetković zbog prirode svog posla, Novu godinu obično provodi radno, dok Božić dočekuje u porodičnoj atmosferi. 

– Onog trenutka kada krenemo da kitimo jelku, tako krenu i sećanja iz detinjstva i svi lepi osećaji. Volimo praznike i radujemo se slavi i Božiću. Sve što nas očekuje u narednih nekoliko meseci će biti divno. Kao roditelji osluškujemo želje svoje dece i gledamo da budemo dobar Deda Mraz u toj priči jer su one dovoljno velike da znaju da on ne postoji, već da je tu tata – kroz osmeh kaže Sergej.

Njegove naslednice, Lola i Mila, su porasle, te više ne veruju ni u vile, ni u Deda Mraza.

– Same su otkrile pre nekoliko godina da su mama i tata zaduženi za sve poklone od imaginarnih likova. Uhvaćeni smo na delu, pogotovo kao Zubić vile, bio sam to u nekom trenutku. Međutim, nisam nikada glumio Deda Mraza, nemam dovoljno veliki autfit za to – kroz osmeh priznaje Ćetković i dodaje:

– Ali je bilo prijatelja koji su to radili. Sada su poželele neke telefone, tablete, ali gledamo da ih sačuvamo od svega toga. Najbolje je da budu što više u društvu drugara i da vreme provode napolju.

Sergej tvrdi da se trudi da ispuni svaku želju svojim naslednicama, ali da je svestan svih teškoća sa kojima se roditelji danas susreću.

– Nemoguće je da ih čovek u potpunosti ogradi, ali ako osluškujemo šta rade i kako se ponašaju, onda možemo otkriti neke nedostatke i videti da li su okej sa svim što ih napada. Živimo u prilično teškom i čudnom vremenu, pogotovo za njih. Možda će se bolje snaći, ali moramo da se i mi nađemo njima – kaže pevač za Blic.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here