MN Press
Zvonko Živković

Fudbalski savez Srbije (FSS) i selektor mlade reprezentacije Zvonko Živković sporazumno su raskinuli ugovor, saopštio je FSS.

Savez se zahvalio na saradnji Živkoviću i poželo mi je sve najbolje u daljoj karijeri, a za vršioca dužnosti selektora mlade reprezentacije imenovan je Aleksandar Rogić sa svojim stručnim štabom.

– Zahvalio bih se FS Srbije na ukazanom poverenju. Želeo sam da postignem mnogo više nego što smo uradili u ova četiri kola. Nažalost to se nije dogodilo. Novom stručnom štabu, selektoru, igračima i FS Srbije želim sve najbolje u nastavku kvalifikacija i daljem radu. Takođe bih selektoru A tima Draganu Stojkoviću poželeo da sa seniorskom reprezentacijom ostvari plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine – istakao je Živković.

Živković je smenjen nakon loših rezultata u kvalifikacijama za EP, pošto Srbija posle četiri utakmice u grupi ima samo četiri boda.

Upisani su porazi od Ukrajine (0:1) i Francuske (0:3), remi sa Severnom Makedonijom (0:0) i pobeda protiv Jermenije (4:1).

Mlada reprezentacija Srbije kvalifikacije za EP nastavlja u novembru utakmicama protiv Farskih Ostrva u Novom Sadu i Ukrajine u gostima.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime