Printscreen
Živojin Krstić

U petak uveče dogodio se stravičan požar na Karaburmi, u kome je voditelj i novinar Živojin Krstić izgubio sve.

Veliki broj pripadnika estrade i kolega podelio je potresne fotografije izgorelog stana, apelujući na pomoć.

On se trenutno nalazi u opštini Palililula gde zajedno sa komšijama čeka neophodne procedure.

– Čekamo da vidimo šta može da se uradi. Ono što je evidentno je da je došlo do eksplozije frižidera ili instalacija i nastala je totalna šteta na celom spartu- rekao je u direktnom uključenju u “Grand Magazin”.

Šok sa kojim se suočio dan nakon požara nije mogao da opiše rečima, ali podrška koju je dobio od kolega ispunila mu je srce neizmernom zahvalnošću.

– Do trenutka dok nisam otišao u stan držao sam se okej, ali momenat kada vidite da ništa nije ostalo što je stvarano decenijama unazad shvatate da je džaba sve, sreća što nisam bio tu. Jedino što sam tražio u tom stanu je mačka. Krenuo sam od nule nastaviću od nule. Mnogo ljudi je ponudilo pomoć. Moram da se zahvalim kolegama, novinarima iz različitih redakcija, ne poznajem ih sve, znam kolike su novinarske plate i puno mi znači i mnoge javne ličnosti su se uključili u ovom trenutku i to mi više znači nego bilo šta- iskren je bio Krstić.

Jedni razlog zbog koga se svakog dana vraća na mesto nesrećnog događaja je nada da će se njegov kućni ljubimac pojaviti i odazvati na njegov glas.

– Kada sam video da gori zgrada ništa me nije zanimalo osim gde mi je mačka. U subotu popodne otišao sam da vidim da li je nešto ostalo i kada sam video da nema to mi je bilo najteže. I da je nešto moglo da se izvuče šta će mi, nema krova, nema ničega, najbitnije je imati dobre ljude oko sebe- tvrdi voditelj.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here