Život u bordelu: Devojke u vrsti, mušterija merka

Neke devojke prostitucijom plaćaju školovanje…
 

"Vozila sam se pustinjom i videla znakove ‘Šejdi lejdi’, ‘Madam Kitis’, odlučila sam da stanem iz čiste radoznalosti", kaže Hiltonova koja je ušla – i ostala godinama! Fascinirali su je bordeli, kao i žene koje su u njima radile.

"Devojke stoje u vrsti, kada neko zazvoni zvonce, sve izlaze iz svojih soba i postroje se, a onda ženski ili muški klijenti biraju. Postoje pravila kuće, nije dozvoljeno da dame budu previše razgolićene da neku, ne bi birali više od druge. Ipak, sve je subjektivno. Mušterija bira onu koja mu je najprivlačnija", kaže Hiltonova koja objašnjava da je danju mnogo manje posla nego noću.

Inače, tvrdi foto reporterka, većina žena u bordelu provede samo dve ili tri nedelje kako bi zaradile pare za kiriju. Neretko, devojke tako plaćaju koledž. Klijentela je raznolika, ali muškarci su često neprivlačni, ima mnogo ljudi sa posebnim potrebama. Nekima devojke dođu kao terapeuti.

 

… a neke na taj način rešavaju psihološke probleme
 

"Većina devojaka kaže da je njihov posao 30 odsto seks, a ostatak je ćaskanja i masaža", priča Džejn.

 

Kada jeBBC video njene fotografije iz bordela naručio je 10 kratkih filmova i ona je tako provela dve godine u javnim kućama, a ponekad je čak i živela u njima.

 

"Uvek sam imala osećaj da sa prostitutkama postoji nešto nedorečeno. Ima neverovatnih žena u tim kućama i htela sam da postanu ikone. Nijedna priča tamo nije obična. Na primer, upoznala sam jednu ženu, Čelsi, bila je toliko bistra da me postidela. Bila je na putu da postane forenzičarka, ali je imala neku vrstu autizma. Ispisala se sa studija i odala drogama. Ipak, bila je ‘čista’ nekoliko godina. Dečko joj je predložio da postane prostitutka da bi imala ventil za svoju zavisnost seksom. Upalilo je, i oni se više ne svađaju", tvrdi Džejn i dodaje da ima priča daleko mračnijih od ove.

 

"Vrlo često iza drugih devojaka stoji neki tip i uzima im novac", ostavlja Džejn detalje nedorečenima, poput žena kojih se tiču.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime