Zla kob lepotica sanaslovnih stranica

0
Nastradala u sudaru: Slađana Guduraš

Slađana Slađa Guduraš (27), starleta iz Srpca koja je poginula 10. decembra u golfu 5 na putu Sremska Rača – Kuzmin, treća je devojka sa naslovnice muškog časopisa CKM čiji je život tragično ugašen! Njenu sudbinu dele i novosadska manekenka Vladislava Červenko (25) i beogradska pevačica Ksenija Pajčin (33), koje su brutalno ubijene!
Prema pisanju portala Pres onlajn, pevačica Ksenija Pajčin se, kao već afirmisana zvezda, fotografisala za 19. broj CKM koji je izašao u martu 2005. godine. Ubijena je 16. oktobra 2010. u svom stanu u beogradskom naselju Voždovac. Nju je, hicem iz pištolja, usmrtio njen tadašnji dečko i crnogorski maneken Filip Kapisoda, koji se nakon toga ubio. Motiv zločina nikada nije razjašnjen, a u medijima se spekulisalo da je Ksenija želela da ostavi Filipa, pa čak i da je abortirala, što zvanično nikada nije potvrđeno. Stanari zgrade na Voždovcu ispričali su da su pre ubistva iz njihovog stana čuli žestoku svađu. Uviđajem je utvrđeno da je pevačica ubijena hicem u čelo, a tragovi baruta na njenim rukama ukazivali su na to da je Ksenija pre smrti pokušala da odgurne pištolj. Odmah nakon prvog pucnja, Kapisoda je cev pištolja stavio sebi u usta i povukao obarač.

UBIO JE DEČKO: Ksenija Pajčin

Fotografije manekenke Vladislave Červenko na naslovnici CKM objavljene su u 99. broju u novembru 2011, a godinu kasnije, tačnije 12. novembra 12. novembra 2012. Vladislavu je brutalno ubio njen dugogodišnji dečko Darijan Musić (26)! Zločin je počinjen u Musićevom stanu u Novom Sadu, a istragom je utvrđeno da je Musić pesnicama i metalnom šipkom devojci naneo više od 50 udaraca po telu. To je za posledicu imalo unutrašnje krvarenje iz jetre, koje je označeno kao direktni uzrok smrti.
Motiv zločina bila je bolesna ljubomora, a Vladislavin otac je kasnije ispričao da je njegova ćerka isprebijana do neprepoznatljivosti! Otkrio je i da je ubica pre zločina istetovirao svoj datum rođenja na Vladislavinoj ruci, kao i da je nakon ubistva na njenom telu gasio opuške od cigareta! Musić je prošle nedelje pravosnažno osuđen na 35 godina zatvora, podseća portal Pres onlajn.
Slađana Guduraš nestala je 10. decembra ove godine, kada je golfom iz Bijeljine krenula za Beograd. Budući da je 24 sata niko nije video, niti se javljala na mobilne telefone, policiji je prijavljen njen nestanak, a strahovalo se i da je kidnapovana. Tek 16. decembra nađeno je njeno telo, u kanalu pored puta Sremska Rača – Kuzmin, u slupanom automobilu. Slađanine fotografije krasile su naslovnicu 122. broja CKM, za januar i februar ove godine, što je ujedno i poslednji objavljeni broj ovog časopisa za balkansko tržište.

Misteriozna smrt oca

Zlu kob devojki sa naslovnice osetila je i Kristina Spremo, manekenka i učesnica prve sezone rijalitija Parovi koja se na naslovnoj strani CKM našla u junu 2011. godine. Naime, njen otac Spasoje (51) u julu prošle godine nađen je mrtav, zajedno sa nevenčanom suprugom Mirjanom Milutinović (43), u iznajmljenom stanu na beogradskom Dedinju. Na njihovim telima nije bilo tragova nasilja, a mediji su spekulisali da su umrli od predoziranja drogom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here