Foto: printscreen
Zlata Petrović

Pevačica Zlata Petrović u emisiji “Premijera” priznala je da živi kao sav normalan svet, te da tako često ulicama Beograda ide bez šminke i štikli, odnosno, kako je istakla u apa-drapa izdanju.

– Ja kada idem u grad uvek sam apa-drapa. Bez štikli, bez šimnke… Ja sam shvatila da mi je to lepo što sam bez šminke i tako idem svaki dan – govori Zlata.

Zlata je zatim istakla da je ona prirodna lepotica, kao i da nikada na svom telu i licu nije radila estetske korekcije.

– Nikada u životu nisam radila. Ni botoks… To se vidi. Nikada ništa nisam stavila. U glavi je, mislim, sve – izjavila je pevačic, pa dodala:

– Znam da sam negde simpatična. E sad, neko voli da bude devojka, žena, pored njega da bude zgodna i ostalo nije važno. A neko voli ovako malecke i da ne bude lepa… Sličan se sličnom raduje i onda kada se ljudi nađu, mi postanemo otrovni, jer ljubav ako nema otrova, nije ljubav – govori pevačica.

Kada je reč o ljubavi, tu i nije imala preterano sreće. Nekoliko puta se udavala i u proseku najviše izdržala pet do šest godina.

– Moj limit je bio 5, 6 godina, ali mislim da je to najbolje. Ovo sve ostalo je veća ljubav, ali ja nisam došla do tog još – izjavila je Zlata.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime