Znala sam da je muž hteo da mi siluje obe ćerke

0

Ćutala: Žena uhapšenog Rajka D.

Prijedor je u šoku nakon što je obelodanjeno da je Rajko D. (56) iz ovog grada uhapšen zbog sumnje da je pokušao da siluje svoje dve ćerke. Postupajući tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka predložio je određivanje pritvora protiv osumnjičenog muškarca, što je nadležni sudija banjalučkog Okružnog suda prihvatio, a na videlo dana polako izlaze novi detalji horora koji se devet godina odvijao iza zidova porodične kuće u Prijedoru.

Razlozi za pritvor

Tužilac je protiv Rajka D. predložio meru pritvora zbog opasnosti da bi osumnjičeni mogao da ometa krivični postupak time što bi uticao na svedoke, zbog opasnosti da bi mogao da ponovi krivično delo i zbog toga što bi puštanje na slobodu osumnjičenog rezultiralo uznemiravanjem javnosti.

Rajkova nevenčana supruga M. S. (54) ispričala je za "Dnevni avaz" šokantne detalje porodične drame.
– Ja sam tek letos primetila da se s mlađom ćerkom M. D, koja ima 17 godina, nešto čudno dešava. Plakala je i nije jela. Na kraju mi je otvoreno rekla da je otac dira po grudima i genitalijama! Šokirala sam se kad sam čula, ali ništa nisam smela da prijavim policiji jer sam se plašila Rajkove reakcije koji je pretio da će nam zapaliti i srušiti kuću – rekla je M. S. koja je posle Rajkovog hapšenja policajcima ispričala sve što je znala.
Osim maloletne V. D., meta osumnjičenog Rajka bila je od 2005. i starija ćerka V. D. (24) koja se pre tri godine udala i otišla iz porodične kuće i tako spasla pakla kroz koji je prolazila.
– Prvi rezultati istrage pokazuju da Rajko D. nije silovao ćerke, već ih je dodirivao po grudima i genitalijama. On je dugodišnji alkoholičar i već godinama je nazaposlen. Sumnja se da je ćerke seksualno zlostavljao od 2005. godine, ali je ceo slučaj tek nedavno prijavljen policiji. Majka je u policiji priznala da je od letos znala za događaj, ali je ćutala jer se plašila muža. Rajko D. je u nevenčanom braku sa M. S. dobio petoro dece, od kojih je jedno umrlo, tako da ima dva sina i dve ćerke, a ceo slučaj je policiji prijavila starija ćerka – ispričao je za "Vesti" izvor blizak istrazi.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here