Foto: MN Press
Vladimir Cupara

Selektor Srbije Toni Đerona i golman Vladimir Cupara govorili su na konferenciji za medije posle poraza od Hrvatske na Evropskom prvenstvu.

Naša selekcija izgubila je rezultatom 23:20, a za plasman u narednu rundu potrebna je pobeda nad Francuskom od dva gola razlike.

– Čestitke Hrvatskoj. Na kraju prvog poluvremena imali smo najveći problem. Bilo je teško posle vratiti se u drugom poluvremenu. Borili smo se da se vratimo, ali to nije bilo moguće. Gubili smo dosta lopti, takođe, njihov golman je imao neke sjajne odbrane. Bilo je problema u napadu protiv jake odbrane. Slažem se da je tim koji je igrao bolju odbranu – pobedio. Zadovoljan sam timskim duhom, kako su igrači radili. To nije bilo dovoljno, ali nastavljamo, probaćemo da poboljšamo našu igru – rekao je Đerona.

Cupara veruje da Srbija može da slavi protiv Francuske.

– Čestitam mojim prijateljima, treneru, saigračima, što smo se borili večeras. Čestitam Hrvatskoj na pobedi. Protiv Francuske ćemo dati sve od sebe. Ako hoćemo da igramo u glavnoj rundi, moramo da pobedimo. Znamo kako to da uradimo, kako da se pripremimo i daćemo sve od sebe – rekao je Cupara.

Utakmica između Srbije i Francuske je na programu u ponedeljak od 20.30.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here