MN Press
Duško Vujošević

Povratak Željka Obradovića u Partizan doneo je veliko oduševljenje svim pristalicama crno-belih. Ali ne samo njima, sa velikom radošću su vest primili i nekadašnji igrači i treneri ovoga kluba, svesni da će sa Žocom na čelu beogradski sastav imati značajno veće ambicije za narednu sezonu.

Povratak Obradovića u Partizan nije propustio da prokomentariše ni Duško Vujošević, koji podržava njegov angažman na tri godine među crno-belima. On je u izjavi za Mozzart Sport rekao da je to sjajna stvar za srpsku košarku uopšte.

– Još sam u Klužu i imam informacija koliko i drugi ljudi. Povratak Željka Obradovića u Partizan je veoma dobra stvar, ne samo za crno-bele, već i za srpsku košarku. Svojim kvalitetom, znanjem i harizmom okupiće kao matica kvalitetne ljude u Partizanovu košnicu. Podržavam Željkov povratak u klub – rekao je Vujošević za Mozzart Sport.

Što se Vujoševića tiče, ističe da nije siguran da li će karijeru nastaviti u Rumuniji i da će odluku o tome doneti uskoro.

– Nigde nije lako biti prvi, pa ni u Rumuniji gde se puno ulaže u košarku. U nedelju ću biti u Beogradu. Još nisam doneo odluku za narednu sezonu, moraću da promislim i odlučim za nekoliko dana – zaključio je nekadašnji trener Partizana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here