ATAImages
Zoran Predin

Slovenački pevač i tekstopisac Zoran Predin održao je pred punom Kombank Dvoranom svoj dugoočekivani beogradski koncert “Zoran peva Arsena” na kom je u dvočasovnoj “muzičkoj poemi” nastupio zajedno sa svojim Damir Kukuruzović Đango group.

Predin je Beograđane obradovao povodom obeležavanja 40 godina rada, a u okviru regionalne turneje i izlaska istoimenog 40. studijskog izdanja „Zoran peva Arsena”.

U jednoj harmoničnoj atmosferi muzičkog nadahnuća fanovi poznatog Slovenca uživali su uz brojne Arsenove hitove među kojima su posebno emotivnu reakciju izazvale: Tvoje nježne godine, Odlazak, Ni ti, ni ja, Zagrli me (Ako priđeš bliže), Otkako te ne volim, Kuća pored mora. Veče je posebnim emotivnim nabojem ukrasio i čuveni hit Vilenjak i O mladom studentu… Predin se tokom koncerta otisnuo i među publiku, gde je čak i zaplesao, ali i bio deo same publike tokom instrumentala Minor swing u izvođenju benda Damira Kukuruzovića.

Na bis su uz sjajnu završnicu izvedene čuvene Pamtim samo sretne dane i A sad Adio. Kombank Dvorana je pevala u glas, a po neka suza i mnogo više osmeha učinili su veče veličanstvenim, čime se ovaj koncert uvrstio u riznicu onih nezaboravnih.

Podsetimo, Predin je uoči koncerta poručio da nije bilo lako iz Arsenovog opusa izabrati dvanaest pesama za album “Zoran peva Arsena” i da je odabrao samo one u kojima je sebe najviše pronašao, odnosno, koje kako kaže, može da peva kao da su njegove.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here