Printscreen
Zorica Marković

Nakon što je Nada Topčagić objavila nekadašnju fotografiju u toplesu, društvene mreže su naprosto “izgorele” od komentara, a sada se ovim povodom oglasila i njena koleginica Zorica Marković.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

“Ne znam šta Nada Topčagić radi i zašto je i iz kog razloga pustila svoju fotografiju u toplesu u javnost. Ja nju mnogo volim, ona je blesava i pozitivno luda, ali ne znam svrhu, namenu i cilj. Okej, lepo je pokazati da si nekada bila lepa i mlada. Ako je htela da skrene pažnju ovom slikom u ovom nekom vakumu gde se ništa ne dešava, da ne bi možda otišla u zaborav”, istakla je Zorica.

“Mada, ona žena ima pesmetine i hitove, ali sada nema ni muzičkih emisija za pevače, pa ajde da skrene pažnju na taj neki način. Ja ne mogu to da joj zamerim, jer je pozitivno luda. Ja takvu sliku nemam, a i da imam, u ovim godinama ne bih objavljivala, ali svako ima pravo da radi šta hoće.”

Iako ona sama ne može da zameri Topčagićevoj ovaj potez, Markovićeva priznaje da je čula kako njenu koleginicu naveliko ogovaraju zbog toga.

“Čujem da je ogovaraju, da je za mnoge ovaj njen potez degutantan. Svakako, izazvala je reakciju, odmah su je zvali na mnogobrojna snimanja kako vidim”, zaključila je pevačica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here