Tanjug
Muamer Zukorlić

Predsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Muamer Zukorlić, po završetku sastanka sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, rekao je novinarima da je Vučiću preneo stav stav da je zemlji potrebna nova vlada i premijer sa mnogo više kredibilnosti, uz ponovljen stav da će SPP biti ili ozbiljan činilac vlasti ili opozicija.

Zukorlić je ocenio da se sadašnja vlada dala svoj maksimum. On je ponovio da će SPP biti ili ozbiljan činilac vlasti ili opozicija.

– Nismo razgovarali o funkcijama – rekao je Zukorlić i dodao da očekuje da će se ponovo sastati narednih dana i o tome razgovarati.

On je naveo da su razgovarali i o zdravstvenoj situaciji u Sandžaku i dodao da je u tom delu Srbije stanje i dalje teško i da je i dalje visok stepen smrtnosti.

Prema njegovoj oceni, mere koje su bile sprovedene su značajne i zaustavile su teško stanje, dodajući da je uveren da će linija smtrnosti i obolelih u narednom periodu padati.

Navodeći da je situacija bila teška, Zukorlić je najavio da će „na krivično-pravnu odgovornost pozvati sve koji su tome doprineli, činjenjem ili nečinjenjem ili zloupotrebom položaja“.

3 KOMENTARA

  1. Моамера Зукорлића за председника Србије, под једним условом. Он захтева да га ословљавамо његовим именом, господине „Бошњак“. Ако он мене почне да ословљава са мојим именом гласаћу за њега. Јуче сам добио ново име: „Бошњак је измишљотина“

  2. Bože mili čuda velikoga jedna zemlja a dva gospodara, Nit je bilo niti može biti,ZUKORLIĆU DA NEĆEŠ MOŽDA TI DA BUDEŠ PREMIJER

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime