Twitter Printscreen

Od kada je prijavljen prvi slučaj novog koronavirusa prošlo je više od osam meseci. Iako se u gradu u kom je sve počelo i dalje osećaju strašne posledice epidemije, stanovnici Vuhana se trude da zaborave da ona i dalje traje.

Tokom vikenda je vodeni park u Vuhanu bio prepun ljudi. Održana je žurka na otvorenom, a kako se čini po fotografijama i snimcima, baš nije poštovana nikakva fizička distanca jer nije bilo nimalo slobonog mesta.

Tokom vikenda je vodeni park u Vuhanu bio prepun ljudi. Održana je žurka na otvorenom, a kako se čini po fotografijama i snimcima, baš nije poštovana nikakva fizička distanca jer nije bilo nimalo slobonog mesta.

Da podsetimo, epidemija koronavirusa započela je upravo u kineskom Vuhanu, gradu u kom se nalazila mokra pijaca sa koje je navodno virus potekao i na kojoj se prodavalo meso najrazličitijih životinjskih vrsta.

Odatle se virus širio dalje, prvo na jugoistok Azije, potom u Ameriku i Evropu. Iako je situacija danas u Kini, kada je reč o broju zaraženih, iole dobra, Covid-19 i dalje odnosi na stotine žrtava svakog dana širom sveta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here