Unsplash

Umetnici za ukrašavanje noktiju saglasni su da će u fokusu biti boja sunca i predlažu nekoliko zaista sjajnih ideja.

Kada je o bojama lakova za nokte reč, nijedna – kao žuta – ne korespondira tako dobro s toplim, sunčanim danima niti preplanulim tenom. Ta vedra nijansi ne prolazi nezapaženo, a sasvim sigurno “podiže” svaki “outfit” i unosi vedrinu u svakodnevicu.

Ovog leta u igri će biti različite nijanse žute – od boje limuna, preko pastela, pa sve do senfa. Njima možete ukrasiti samo vrhove noktiju, staviti akcenat na jedan nokat, možete ih koristiti kao osnovu… Mogućnosti i ideja zaista je mnogo!

Francuski manikir u boji banane

Prezentujte ovu dobropoznatu tehniku na nov način. Sve što će vam biti potrebno jeste bočica laka u boji banane, tanka četkica i mirna ruka. Samo napred!

Letnji manikir u jednom tonu

Niste vešti s četkicom, a ni skloni ekperimentisanju?! Bez brige, izaberite žutu po svojoj meri i prekrijte njome svaki nokat, baš kao što to inače činite. Senf ili neka druga, zagasitija, kremasta nijansa može biti pun pogodak.

Kolorna paleta

U ovoj igri stroga pravila ne postoje. Sem jednog, doduše – žuta mora biti član “tima”! Nijansu, takođe, možete izabrati prema sopstvenom nahođenju.

Savršen par

Pogađate? Zelena plus žuta, uz obavezno pravilo 3:2 – u korist žute, naravno. Idealan letnji manikir!

Osmeh je neizostavan!

I na licu i na noktima! Ovaj minimalistički dizajn prilično je jednostavan (na golu osnovu možete zalepiti nalepnice s motivima smajlija), a opet tako simpatičan, optimitsičan i efektan.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here