EPA/JASON SZENES

Zvezda hit serije iz devedesetih “Beverli Hils 90210” Šanen Doerti (49) trenutno se bori sa malignom bolešću pa je zabrinula javnost ozbiljnošću zdravstvenog stanja.

Nedavno je rekla kako već sprema oproštajna pisma za svoje bližnje. Takođe, pronašla je i pesmu koju želi da joj sviraju na poslednjem ispraćaju, a reč je o “Tears in Heaven”.

Sada kaže kako je pripremila i u čemu želi biti sahranjena.

– Znam u čemu želim otići na drugi svet. Pripremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica pre nekoliko godina. U njoj se osećam posebno. Želim biti lepa. Želim svima ostati u najboljem sećanju. Trudim se poslednjih meseci da ispravim neke odnose, izvinim se ljudima koje sam povredila – svesno ili nesvesno. Nastojim živeti punim plućima i uživati u ovo malo vremena koje mi je ostalo – rekla je Šanen.

– Ne znam šta me čeka kada izdahnem i gde će moja duša otići. I tužna sam, tužna jer neću moći još godinama da gledam svoje prijatelje, da se družim sa njima, da ih ljubim i grlim. Ali, to je život. Morate prihvatiti sve što vam nosi – i dobro i loše – zaključuje glumica.

Rak dojke dijagnostifikovan joj je 2015. godine. Tada se izlečila, ali joj se u proteklih godinu dana bolest vratila. Nedavno je izjavila kako je tumor u četvrtom stadijumu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here