Tanjug

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da će prve dve utakmice finalne serije ABA lige protiv Partizana igrati u dvorani „Aleksandar Nikolić”, nekadašnjem „Pioniru“.

„KK Crvena zvezda obaveštava javnost da će prve dve finalne utakmice plej-ofa ABA lige u kojima je domaćin, organizovati u hali ‘Aleksandar Nikolić’. Prve dve utakmice finala igraju se u ponedeljak u 20 i 30 časova kao i u sredu u 19 i 30”, stoji na početku klupskog saopštenja.

U nastavku saopštenja Zvezda objašnjava zbog čega je doneta ovakva odluka.

„Odluka Kluba da utakmice finala organizuje u dvorani u kojoj naš tim trenira tokom cele sezone, a u kojoj je u kontinuitetu od početka plej-ofa regionalne lige, vezana je za činjenicu da je hala ‘Aleksandar Nikolić’ pravi domaći teren za naš tim za koju smo se uprkos brojnim preprekama izborili tokom ligaškog dela sezone, uz atmosferu sa tribina koja je već godinama zaista uvek bila veliki vetar u leđa generacijama igrača Crvene zvezde”, dodaje se u saopštenju.

Posebno je istaknuto da zbog kapaciteta dvorane, kao i broja sezonskih karata, dnevnih karata neće biti u slobodnoj prodaji.

„KK Crvena zvezda želi da zahvali još jednom svim navijačima koji su uz ekipu i Klub tokom cele sezone i zamoli sve navijače na maksimalno razumevanje u narednom periodu, kao i veliku podršku ekipi i treneru Sferopulosu, kako bismo svi zajedno stigli do cilja i važnih pobeda”, zaključuje se u saopštenju i dodaje da će oko dvorane „Aleksandar Nikolić” biti organizovano i postavljanje video-bimova, a o svim detaljima uz vrlo precizne informacije i instrukcije oko ulaska u dvoranu i rasporeda sedenja, Klub će se oglasiti tokom vikenda.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here