Zvezda dovodi štopera: Srđan Babić blizu Marakane!

0

Dovode još jednog štopera: Terzić i Lalatović
 

Više nego ozbiljan prelani rok na Marakani. Nakon nekolicine kvalitetnih pojačanja u proteklih nekoliko nedelja, Crvena zvezda je na dobrom putu da angažuje još jedno, koje bi predstavljalo veliki zalog za budućnost! U pitanju je omladinski reprezentativac Srbije Srđan Babić, koji se prema pisanju Sportskog žurnala nalazi na korak od potpisivanja višegodišnjeg ugovora sa srpskim šampionom.

 

Vojvodina bi za talentovanog štopera trebala da inkasira oko 350.000 evra na ime obeštećenja, plus 20 procenata od narednog Babićevog transfera. Kako piše Žurnal, Zvezdu su pregovorima predstavljali Zvezdan Terzić i Slaviša Kokeza, a Vojvodinu predsednik Zoran Šćepanović.

 

Ipak, ovakav rasplet događaja bi verovatno značio da bi šansu da se bori za prvi tim izgubio talentovani Vukašin Jovanović, koji je upravo sa Srđanom Babićem na nedavnom omladinskom Evropskom prvenstvu činio možda i najbolji tandem štopera na turniru i pokazao da Zvezda u svojim redovima ima kvalitetnog defanzivca u kojeg vredi ulagati u narednim godinama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here