EPA-EFE/ANDREJ ČUKIĆ

Košarkaši Crvene zvezde dočekali su Virtus u okviru Evrolige, a na kraju su izabranici Janisa Sferopulosa ostvarili trijumf posle dugo čekanja u Evroligi – 94:79. 

Navijači su okačili transparent u kom su pozvali pristalice crveno-belih da napune Marakanu u duelu protiv ruskog kluba Zenita iz Sankt Peterburga. Taj susret na programu je u subotu od 19 časova u Beogradu.

Zvezda je ovako prekinula seriju od šest poraza u Evroligi.

Odigrali su crveno-beli odličnu utakmicu, Miloš Teodosić i Nemanja Nedović su diktirali ritam, a Teo je na završetku duela dobio i ovacije od navijača crveno-belih.

Nedović je završio duel sa 25 poena i sedam asistencija, Bolomboj je dodao 15 poena i pet asistencija, a Dejan Davidovac i Teodosić po 11 poena. Teo je svemu dodao i devet asistencija, a neke su bile jako atraktivne. Kod gostiju se pokazao Tornike Šengelija sa 25 datih poena.

Zvezdi je ovo 11. pobeda u sezoni, a crveno-beli su na 16. poziciji i kasne tri pobede za desetoplasiranom Valensijom koja je na 14 pobeda i utakmici manje od crveno-belih. Partizan takođe ima 14 pobeda ali i utakmicu više od Slepih miševa.

Mogu samo pristalice Crvene zvezde da žale što njihovi ljubimci nisu ovako igrali tokom cele sezone.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here