Zvezda odbranila titulu, duplo slavlje za Delije!

0

Vreme slavlja: Vaterpolisti Crvene zvezde
 

Posle izuzetno borbenog i neizvesnog prvog poluvremena, u kojem su viđena čak tri velika preokreta, izabranici Dejana Savića napravili su seriju 5:0 s kraja treće i početka poslednje deonice za rezultat 12:6 i tako pet i po minuta pre kraja utakmice započeli veliku žurku, koja je u ekstazu bacila sve Delije.

Posle pogotka Burića već u drugom napadu utakmice, Zvezda je rafalnom paljbom Kljajevića, Prlainovića i Rađena preokrenula na 3:1, a možda i najžešća borba viđena je u drugom kvartalu. Naime, gosti su na seriju rivala odgovorili sa tri vezana pogotka (F. Filipović, Burić, Đ. Filipović), čime je Radnički poveo sa 4:3, a tada je viđena i tuča, čiji su akteri bili Viktor Rašović i Đorđe Filipović. A ishod fizičkog obračuna bila je rasečena arkada vaterpoliste beogradskog sastava.

 

 

Iako je prvo poluvreme završeno rezultatom 6:5, Kragujevčani su u drugom delu igre doživeli potpuni pad u igri i kapitulirali pod naletom novog-starog šampiona Srbije.
Pobedničkoj seriji golova kumovao je Andrija Prlainović, koji je potpuno izrešetao mrežu rivala, a dok je slavlje na tribinama već uveliko trajalo, igrači su sačekali i poslednji zvuk sirene kako bi proslavili titulu u bazenu…

Podsetimo, Zvezda je ove sezone već osvojila Superkup Evrope i Kup Srbije, a u oba navrata savladala je Radnički.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here