MNPress

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su trening pred predstojeći duel 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Omonije.

Odmah posle konferencije za štampu na kojoj je Dejan Stanković optimistično najavio da će ekipa sutra izaći na megdan Omoniji bez kalkulisanja, fudbaleri Crvene zvezde su istrčali na stadion GSP i u sjajnom raspoloženju odradili trening.

Uprkos sparnom vremenu u Nikoziji, koje se očekuje i na sutrašnjem meču, fudbaleri Zvezde su odradili karakterističnu pripremu pred evropski duel.

Sve je počelo pas igrom preko čitavog terena, a primetno je bilo dobro raspoloženje Stankovićevih pulena. Kako je vreme odmicalo, prešlo se na “ševu”, koja je služila za opuštanje naših fudbalera i koju po pravilu igrači najviše vole. Međutim, ovog puta je u pauzama od “ševe” dolazilo do istrčavanja.

Posle je Stanković podelio markere fudbalerima i usledila je igra na dva gola. Igralo se na skraćenom terenu, imali smo prilike da vidimo mnoštvo fenomenalnih poteza, nakon čega je trening završen.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here