U sredu 26. februara 2020. počinje prodaja karata za predstojeći 162. večiti derbi koji će Zvezda odigrati protiv ekipe Partizana u nedelju 1. marta 2020. na stadionu „Rajko Mitić“ sa početkom u 18 časova.

Radno vreme blagajni stadiona „Rajko Mitić“ je od 10 do 18 časova svakog dana od srede do nedelje, dok će karte za južnu tribinu organizovati FK Partizan.

Najjeftinija ulaznica je 500 dinara, dok su najskuplje VIP galerije od 4.000.

 

Sever: 500 dinara;

Jug: 500 dinara (prodaju karata za ovu tribinu organizuje isključivo FK Partizan);

Istok bok: 800 dinara;

Istok centar: 1000 dinara;

Zapad (bok i centar): 1.200 dinara;

VIP Zapad: 1.500 dinara;

VIP 1: 3.000 dinara;

VIP 2: 3.000 dinara;

VIP Galerija: 4.000 dinara (u cenu karte uključeni su hrana i piće u Champions Club-u).

Plaćanje na blagajni je moguće gotovinom i platnim karticama iz sistema Dina, Viza, MasterKard, Maestro i AmEks.

Jedan kupac može kupiti do 4 karte uz pokazivanje ličnog dokumenta. Osobe mlađe od 18 godina mogu biti na stadionu samo u prisustvu punoletne osobe. Svi posetioci moraju imati važeću kartu, bez obzira na uzrast.

Prodaja karata preko interneta odvijaće se na sajtu kompanije iTicket. Po uspešnom plaćanju kupac preuzima elektronsku kartu koju sam štampa i dolazi direktno na utakmicu. Plaćanje na sajtu iTicket moguće je karticama iz sistema Viza, MasterKard, Maestro, AmEks i Dina.

Takođe, vlasnici sezonskih karata Crvene zvezde za ovu sezonu mogu u ponedeljak i utorak da iskoriste pravo prioriteta i da preuzmu dodatnu besplatnu kartu za tribinu i sektor za koji imaju kupljenu sezonsku kartu.

Posle početka prodaje karata za ovu utakmicu, u sredu 26. februara, preuzmimanje dodatnih besplatnih karata na blagajni stadiona će biti moguće ukoliko u momentu preuzimanja još ima dostupnih karata u prodaji za tu tribinu odnosno sektor. Takođe, tokom perioda prodaje karata će biti moguće izvršiti zamenu i umesto te, uzeti kartu za tribinu sa istom ili nižom cenom.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime