twitter.com/crvenazvezdafk

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se otvorenim pismom, koje je “upućeno” na adresu Fudbalskog saveza Srbije.

Razlog ovog saopštenja bila je utakmica između Napretka i Partizana, u kojoj je po njihovom mišljenju došlo do velike greške sudije Danila Grujića, koja je direktno uticala na rezultat meča.

Crno-beli su slavili posle preokreta rezultatom 3:1.

“Poštovano rukovodstvo FSS,

Crvena zvezda Vam se ovim putem javno obraća pitanjem: šta ćete vi konkretno preduzeti da sprečite ovakvo brukanje srpskog fudbala koje smo danas videli u Kruševcu? Šta mi, ali i drugi klubovi u Srbiji, možemo da očekujemo posle onakvog suđenja i sramno dosuđenog jedanaesterca na meču Napredak – Partizan? A prvenstvo je tek počelo”, navode iz Zvezde.

Iz Zvezde pitaju FSS: Kako da se ponašamo? Treba li svi da očekujemo da ćemo proći kao Napredak, da će zarad pobede Partizana biti dosuđivani onakvi nepostojeći penali?

“Cela Srbija je videla kako je Danilo Grujić sudio i direktno pomogao Partizanu. I to u 87. minutu utakmice. Zbog toga tražimo da sudija Grujić bude najstrože kažnjen. Time će se srpski fudbal zaštititi od raznih mešetara a svim akterima u startu poslati jasna poruka”.

Mi ne možemo da ćutimo i dozvolimo da klub kome su svi krivi, koji neprestanom kuknjavom pokušava da zamaskira svoju nemoć i prljave radnje, da otimanjem i krađama dođe do titule koju su vidimo svojim navijačima otvoreno obećali ne bi li sačuvali svoje fotelje u Partizanu.

“Zato gospodo iz FSS nemojte vi da se brukate. Uradite ono što od vas očekuje čitava fudbalska Srbija, konkretnim potezima pošaljite jasnu poruku da nećete dozvoliti ovakvo brukanje srpskog fudbala”, poručuju iz Zvezde.

 

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime