Foto: FK Crvena zvezda
Dejan Stanković

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da je jedva čekao početak priprema i poručio da se ciljevi za novu sezonu znaju.

– Mislim da su se igrači odmorili i pre svega očistili glavu, kao i da su došli orni da uđemo u jedne pripreme od kojih dosta zavisi. Znamo ciljeve, pred nama je već 1. avgusta početak prvenstva, posle toga gledamo ka Ligi šampiona, kako bismo znali datume početka naših kvalifikacija. Prognoze ne mogu da dajem, tek treba da počnemo sa radom. Ja sam po prirodi realista, ali veliki optimista po pitanju svega – izjavio je Stanković.

On je kazao da će pripreme biti “jake” i otkrio da je došlo do promene plana, odnosno da će ekipa sve vreme raditi na Divčibarama i da neće ići u Vrnjačku banju.

– Do 27. jula smo na planini, posle toga se spuštamo u Beograd i 28. očekujemo jednog protivnika na Marakani. Radimo na tome. Drago mi je što ostajemo u Srbiji, ali taj plan je bio zacrtan i pre svega ovoga. Gledaćemo da tu tradicju održimo i u budućnosti.

Na kraju, imao je i poruku za navijače.

– Poručio bih im da budu uz Crvenu zvezdu kao i do sada. Oni su naš najbolji i najverniji igrač. Bez njih nema ništa i naravno nosite maske – istakao je Stanković.

Stankoviću se javilo 26 fudbalera, odrađen je prvi trening, a ekipa potom ide na Divčibare.

Izostali su fudbaleri koji su na poslednjem testiranju bili pozitivni na koronavirus – Marko Gobeljić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Veljko Nikolić, Strahinja Eraković, Srđan Spiridonović.

Odsustvuje i povređeni Ričmond Boaći, koji zbog lakše povrede ostaje u Beogradu nekoliko dana gde će biti na terapijama, pa će se kasnije priključiti ekipi.

Na Divčibare putuje 26 fudbalera: Milan Borjan, Nikola Vasiljević, Andrija Katić, Miloš Degenek, Stefan Hajdin, Milan Gajić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Srđan Babić, Milan Rodić, Seku Sanogo, Aleksa Matić, Miloš Vulić, Hoze Kanjas, Njegoš Petrović, Željko Gavrić, Aleksandar Katai, Mirko Ivanić, Mateo Garsija, Veljko Simić, Andrija Radulović, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović, Milan Pavkov, Antonio Tomane i Nikola Krstović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here