Mladi srpski centar, koji je ovog leta bio član reprezentacije tokom priprema za Svetsko prvenstvo u Kini, vratio se na Mali Kalemegdan sa pozajmice u Italiji i na startu rada sa Milanom Tomićem potpisao novi ugovor.

Prema objašnjenju crveno-belih, Jovanović je posle povratka iz Italije raskinuo dotadašnji ugovor (isticao na kraju sezone 2019/20) i potpisao je novi, “sa potpuno drugačijim aranžmanom”.

U opremi reprezentacije, Beograđanin je odmenio Ognjena Kuzmića, svog novog saigrača u Zvezdi, kraj kojeg će zaigrati tokom nastupajuće sezone, čim se doskorašnji centar Reala oporavi od povreda zadobijenih u teškom saobraćajnom udesu.

Jovanović je na Mali Kalemegdan prvi put stigao pre dve godine, ali je prošlog leta odlučio da promeni klub, u potrazi za većom minutažom i značajnijom ulogom.

– Jovanović se godinu dana iskusniji i igrački zreliji vraća u crveno-beli dres i biće deo ekipe koju očekuje vrlo zahtevna sezona u Evroligi, ABA ligi, domaćim takmičenjima, Kupu Radivoja Koraća i Superligi – saopštila je Zvezda.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here