Foto: MN Press
Slavlje fudbalera Zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde od 20.30 časova u Transilvaniji igraju revanš meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope protiv rumunskog šampiona Kluža.

Duel protiv Kluža biće i na TV ekranima, a prenos će raditi dve televizije – RTS 2 i Arena Sport 1, pa će gotovo cela crveno-bela polovina Srbije moći da isprate meč u direktnom prenosu.

Inače, crveno-beli, posle ubedljive pobede u Beogradu 4:0, imaju priliku da se peti put uzastopno plasiraju u grupnu fazu jednog evropskog takmičenja.

– Kluž je klub ozbiljne istorije i tako ćemo tretirati utakmicu. Ne mogu da kažem da nam rezultat nije povoljan, ali mi ćemo se najjačim snagama uci u ovaj meč, jer ne želim nikakve scenarije kakve nismo zamislili – rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković.

Na pitanje da li je rezultat od 4:0 realna slika razlike u kvalitetu dva tima, Stanković je rekao:

– Za analizu je, ne verujem, smatram da je Kluž odlična ekipa, posle ispadanja iz plej-ofa za Ligu šampiona oba tima su se našla pod pritiskom. Mi smo u Beogradu odigrali dosta dobru utakmicu, teren govori sve, ne verujem da je baš tolika razlika, ali pohvale mojim momcima – istakao je Stanković.

Stanković je dodao da se nada kako će MIloš Degenek biti spreman, isto kao i Aleksandar Dragović, koji ima manju povredu.

– Jedino Filipo Falko nije spreman, nije ni doputovao. Nećemo rotirati, igraćemo u najjačem sastavu, jedino povrede mogu tu nešto da nas poremete – jasan je Zvezdin trener.

Utakmicu između Kluža i Crvene zvezde igra se od 20.30 sati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here