EPA-EFE/Juan Carlos Cardenas

Italijanski bek Kristijano Pičini biće novi igrač Crvene zvezde. U redove srpskog šampiona stiže iz Valensije koja ga je pustila bez obeštećenja, a potpisaće ugovor do leta 2024. godine.

Da bi 29-godišnjak mogao u Zvezdu najavio je i Mitar Mrkela u utorak tokom predstavljanja novog napadača Ohija. Samo dan kasnije posao je finaliziran i ostalo je samo da Valensija stavi potpis.

Prema informacijama Mocartsporta, Pičini je pristao na duplo manju platu u odnosu na onu u Valensiji. Na Marakani će zarađivati 600.000 evra godišnje i biti jedan od najplaćenijih fudbalera.

Iskusni Italijan (29) ponikao je u Fiorentini, a zatim igrao za Karareze, Speciju, Livorno, Betis i lisabonski Sporting iz kojeg je 2018. prešao u Valensiju za osam miliona evra.

Te godine je debitovao i za selekciju Azura. Očekivao se dalji uspon u karijeri, ali su ga dve operacije kolena potpuno izbacile iz ritma.

Prošle sezone je odigrao samo jednu utakmicu, na pozajmici u Atalanti, dok je ove ukupno osam puta nosio dres Valensije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here