Čelnici Crvene zvezde obratili su se javnosti saopštenjem posle poruke predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će stati na put fudbalskoj mafiji.

– Crvena zvezda totalno dominira srpskim fudbalom i ne obraćamo pažnju protiv koga igramo. Ako neko treba da se zabrine nad rečima predsednika Aleksandra Vučića to sigurno nije naš klub – poručili su iz redova srpskog šampiona.

– Pobeđujemo svakoga i rušimo sve rekorde, igramo časno i pošteno, dopadljivo za oko, naši navijači su u eforiji, ponosni su na svoju Crvenu zvezdu, najbolju u ovom veku. A da situacija nije dobra, to se vidi golim okom. Ali to je pitanje za FSS, i zato će Crvena zvezda od septembra zahtevati izbore u fudbalskoj Srbiji na svim nivoima – rečeno je Tanjugu iz Zvezde na pitanje da prokomentarišu najavu predsednika Vučića da će svi koji rade protivzakonito u srpskom fudbalu biti uhapšeni.

– Kao najveći klub na ovim prostorima, klub koji je simbol Srbije, klub koji je društveno odgovoran, imamo obavezu da preuzmemo odgovornost za sve što se dešava u srpskom sportu. Apsolutno podržavamo pročišćavanje svega neregularnog u srpskom fudbalu i istrajacemo na tom putu – poručuju iz Zvezde.

Tu mafijašku bandu iz fudbala, carine, svega, koja pušta da vam se svi smeju penalima koji se sviraju, cela Evropa, svet – sve ćemo da ih pohapsimo, rekao je Vučić za TV Pink.

– I ne zanima me ko im od državnih funkcionera pomaže po tom pitanju.

On je rekao i da je slično obećanje dao za Belivukovu grupu, iako ga, kaže, mnogi nisu ozbiljno razumeli, kada je to rekao u javnosti.

– To je moje novo obećanje, a narod neka vidi da li sam govorio istinu. Neka ljudi pogledaju kako će da izgleda sledeće prvenstvo i da li će da se igra “tri za tri”, a da u poslednjih sedam kola neki timovi liče na Mančester siti ili Pari sen Žermen… – rekao je Vučić, dodajući da je “mnogo tužan” zbog toga kako nam izgleda završetak fudbalskog prvenstva.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here