Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na gostovanju Novi pazar sa 3:1 u meču 20. kola Superlige Srbije.

Od starta meča crveno-beli su nametnuli svoj ritam, pa je tako Rodić posle kornera koji je izveo Ben, već u 5. minutu doveo Zvezdu u vođstvo.

 

Do poluvremena igrao se otvoren meč, a obe ekipe imale su šanse koje nisu uspele da iskoriste.

U nastavku, ponovo je Zvezda preuzela inicijativu pa je tako Pavkov duplirao vođstvo u 52. minutu. Ivanić je krenuo u prodor, lopta došla do Pavkova koji je savladao Drobnjaka.

Domaći su tražili ofsajd, bilo je protesta, ali je usporeni snimak jasno pokazao da je napadač Zvezde bio u dozvoljenoj poziciji.

Samo 4 minut akasnije domaći fudbleri su uzvratili preko Sisea koji posle odličnog centaršuta Tomića šalje loptu u mrežu Borjana.

Do kraja, Zvezda je dodatno uvećala vođstvo. Posle prekida i centaršuta Bena, Kojić je glavom izbacio loptu iz kaznenog prostora, ali je Ivanić uhvatio volej sa ivice šesnaesterca i pogodio desni ugao za konačnih 3:1.

Novi Pazar – Crvena zvezda, 1:3 (0:1)

(Sise 57 – Rodić 2, Pavkov 52, Ivanić 76)

Stadion: Gradski u Novom Pazaru; Sudija: Danilo Grujić; Bez gledalaca

Novi Pazar: Drobnjak, Zimonjić (od 85. Hadžibulić), Trtovac, Kojić, Vlajković, Islamović, Sise (od 74. Delimeđac), Stoiljković (od 85. Gigić), Mijić, Tomić, Aganspahić (od 68. Dragutinović)

Crvena zvezda: Borjan, Gajić, Pankov, Milunović, Rodić, Sanogo (od 46. Petrović), Nikolić (od 73. Kanga), Gavrić (od 46. Vukanović), Ivanić (od 79. Degenek), Ben, Pavkov (od 89. Krstović)

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here