Ivica Veselinov/ MN PRESS

Košarkaši Mega Sokerbeta i Crvene zvezde odigrali su triler meč 4. kola ABA lige! Na kraju, tim Saše Obradovića odneo je pobedu sa 76:73.

Crveno-beli su odlično otvorili utakmicu i napravili veliku razliku, ali je isključenje Saše Obradovića u 3. periodu igre dalo krila talentima Mege.

Uzvratili su dostojno evroligašu, i to posle velike pobede Zvezde nad moskovskim CSKA! Obe ekipe su u meč ušle sa maksimalnim učinkom u ABA ligi sa 3-0 i nijanse su odlučile o tome ko će i dalje biti nepobediv.

Pri 72:70 za Zvezdu, iz ofanzivnog skoka je do važnih poena došao Davidovac, pa je Mega imala samo 15 sekundi do kraja. Miškovića nije to poremetilo, dao je trojku za novi egal, posle kog je Zvezda uzela još jedan tajm-aut i uz slobodna bacanja Lojda došla do 4-0.

U Megi, Petrušev je ubacio 22 poena, Simonović je u 2. poluvremenu dominirao i došao do 16, dok je u Zvezdi Lojd prvi strelac sa 19 poena. Imao je i Jagodić Kuridža sjajnu rolu, na kraju je došao do 13 poena uz pet skokova i tri asistencije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here