MN PRESS/Foto: Marko Metlas

Crvena zvezda će se sastati sa moldavskim Šerifom u okviru trećeg kola kvalifikacija za najelitnije evropsko takmičenje na stadionu “Rajko Mitić”, a klub je omogućio svim mališanima da ponovo bodre svoj voljeni klub u borbi za Ligu šampiona.

Naš trofejni klub poziva sve dečake i devojčice iz osnovnih škola, kao i škola sporta, koje su prisustvovale na meču protiv Kairata da dođu na utakmicu protiv Šerifa, zakazanu za 3. avgust u 21 čas na stadionu “Rajko Mitić”.

Prisustvo je dopušteno deci do 14 godina, a na svakih deset učenika je dozvoljen jedan punoletni pratilac.

Zbog epidemiološke situacije kapacitet stadiona je smanjen na 50 posto, a najmlađi navijači Zvezde će biti smešteni na južnoj tribini beogradske Marakane.

Rok za evidenciju svih prijava je do ponedeljka, 2. avgusta.

Zvezda je veoma ubedljivo eliminisala kazahstanskog predstavnika Kairat u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a veliki “vetar u leđa” za izabranike Dejana Stankovića bili su dečaci i devojčice koje su od prvog do poslednjeg zvižduka vatreno bodrili svoj voljeni klub u ovoj istorijskoj noći.

Zvezda je iznela zahvalnost mališanima na neprestanoj pesmi i bodrenju, kao i svim nastavnicima, trenerima i roditeljima na iskazanoj podršci. Upravo na krilima najmlađih navijača Crvena zvezda je obezbedila plasman u naredno kolo kvalifikacija, zbog toga klub ponovo poziva svu decu da dođu na stadion u utorak, 3. avgusta, u 21 čas i ponovo budu deo crveno-bele porodice.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime