Vladan Milojević možda i promeša karte, a možda i ne za utakmicu s Javorom na “Marakani” u prvom kolu Superlige (subota, 20 č).

Dvostruki uzastopni prvak Srbije favorit je i u prvenstvu, a protiv povratnika u najbolje društvo trebalo bi da načini dobru uvertiru za prvi meč drugog kola u kvalifikacijama za Ligu šampiona s Helsinkijem na svom stadionu (sreda, 20.45 č). Milojević ima mogućnost da na teren izvede i drugopozivce, ali, s obzirom na to da je početak sezone, glavni igrači takmičarsku formu mogu da steknu samo kroz utakmice.

– Iskren da budem, u ovom trenutku nisam još načisto. Videću još za koji ću se sastav opredeliti. Takmičarska forma se dobija samo kroz takmičarske utakmice, bez obzira koliko trenirali”.

Novajlije Španac Kanjas i Pankov su se oporavili i očekuje se da upišu minute protiv Javora, ali ne i portugalski napadač Tomane.

– Doveli smo Tomanea na duže staze jer smo već imali Boaćija i Pavkova, bez obzira što jedan od njih ima dozvolu da ode. Tu je i mali Krstović… Ne treba žuriti, Tomane je došao iz jednog drugačijeg sistema, nije trenirao neko vreme i treba biti strpljiv kako sa njim, tako i sa ostalim novajlijama u timu”.

O Javoru…

– Dolazi nam ekipa koja je godinama ostavljala trag u Superligi, a prošle sezone su dominantno bili prvi u Prvoj ligi. Javor je klub sa tradicijom, lokalpatriotski i dobro vođen. Sigurno nas čeka teška utakmica i potrudićemo se da je odradimo na najbolji način.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here