Ričmond Boaći je u sredu i zvanično napustio Crvenu zvezdu i postao slobodan igrač.

Reprezentativac Gane nije mogao da ode bez oproštaja, te se oglasio na Instagramu i izdvojio trojicu trenera sa kojima je radio u crveno-belom dresu.

– Kakvo neverovatno putovanje sa jednim od najboljih klubova za koje sam igrao. Sad kad se selim iz prave porodice poput ove, ne mogu da odem u tišini, već hoću da pokažem ljubav i koliko cenim sve što mi je učinilo posebnim život u Zvezdi.

– Veoma veliku zahvalnost dugujem Miodragu Božoviću koji me je tražio. Neverovatan trener. Ili treneru za ‘ševe’ koji mi je pomogao da više postižem golove igrajući šest na dva. Vladan Milojević je bio izvanredan i o njemu imam mnogo priča i pozdravljam ga ovim putem. Svoju priču ovde završio sam uz jednog od najboljih fudbalera u istoriji, ratnika, trenera koji forsira i mlade i iskusne igrače, pokreće ih i motiviše da dostignu nivo na kom treba da budu – pozdravljam i Dekija.

– Pozdravljam sve koji podržavaju i vole Zvezdu, a vaš brat Boćko je dao sebi vremena da se zahvali svima u Srbiji i Zvezdi za svu ljubav i brigu koju ste mi pružali, čak i u vreme povreda. Hvala svima, Bog blagoslovio Ganu i Srbiju – zaključio je Ričmond Boaći.

Da podsetimo, Boaći je među crveno-bele stigao 2017. godine, pa je u februaru 2018. godine otišao u Kinu, da bi se vratio posle šest meseci.

Drugi mandat je bio daleko slabiji od prvog, na to su uticale brojne povrede i zato su obe strane odlučile da se rastanu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Boakyemagic14 ???? (@officialboakyeyiadom)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here